Toptest.bg отделя много часове в проучвания, за да Ви помогне да намерите най-добрите продукти за закупуване. Всеки продукт тук е избран от нашия екип с независимо проучване. Ако закупите нещо чрез линковете на нашето съдържание, можем да спечелим малка комисионна, която да подпомогне нашата работа.

Най-добрите кухненски везни

Намирането на продукт в тази категория не е лесно заради многобройните опции на пазара. За да улесним живота Ви, избрахме 10-те най-добри кухненски везни. Сравнихме техните цени, параметри и търсене на пазара, за да създадем този уникален списък.

Снимка
Име
Оценка
Проверка на цената
1 от 10
Beurer KS36
5.0
2 от 10
Tefal BC5121V0
4.9
3 от 10
Мesko MS 3152
4.8
4 от 10
Heinner HKS-5SS
4.7
5 от 10
Tefal Optiss BC5125 Paris
4.6
6 от 10
Concept VK5712
4.6
7 от 10
Star-Light KSW-Pro1000
4.5
8 от 10
Heinner HKS-TC5P
4.4
9 от 10
Heinner HKS-5IX
4.3
10 от 10
Star-Light KSRW-1815
4.2

Пълно ръководство за закупуване на кухненски везни

Ако имате нужда от кухненска везна, но не сте сигурни коя да купите, тогава това пълно ръководство е за вас. Тук ще разгледаме всички различни видове кухненски везни, техните характеристики и какво да търсите, когато правите покупката си. До края на това ръководство вие ще бъдете експерт по кухненски везни и ще можете да вземете най-доброто решение за вашите нужди.

И така, нека започваме!

Има два основни типа кухненски везни: механични и цифрови.

 • -Механичните везни са по-традиционният тип везни и използват пружинна система за претегляне на предмети. Предимствата на механичния мащаб пред цифровите са, че често са по-евтини и не изискват батерии. Недостатъкът на механичните везни е, че те могат да бъдат по-малко точни от цифровите везни и пружините в крайна сметка могат да се износят.
 • -Цифровите везни, от друга страна, използват сензори, за да определят теглото на даден артикул. И двата вида везни имат свой набор от плюсове и минуси, които ще разгледаме подробно.

Механични кухненски везни

Ползи:

 • – По-достъпни от цифровите везни
 • – Не изискват батерии
 • – По-издръжливи са от цифровите везни

Недостатъци:

 • – Не е толкова точен като цифровите везни
 • – Пружините в крайна сметка могат да се износят

Цифрови кухненски везни

Ползи:

 • – По-точни от механичните везни
 • – Лесен за използване
 • – Може да претегля по-малки количества от механичните везни

Недостатъци:

 • – По-скъпи от механичните везни
 • – Изискват батерии
 • – Могат да бъдат по-малко издръжливи от механичните везни

След като разгледахме двата основни типа кухненски везни, нека да разгледаме някои от функциите, които да търсите, когато правите покупката си.

 

Капацитет

Първото нещо, което трябва да имате предвид, когато купувате кухненска везна, е капацитетът или колко може да тежи. Ако планирате да претегляте големи предмети, като пуйка или шунка, тогава ще трябва да се уверите, че везната има голям капацитет. Повечето кухненски везни имат капацитет между 2 и 15 паунда.

 

Прецизност

Следващото нещо, което трябва да вземете предвид, е прецизността или колко точна е скалата. Ако трябва да претеглите предмети за печене или готвене, тогава ще ви трябва много точна везна. Потърсете везна, която е с точност до 1/8 от унция или 1 грам.

 

Размер на платформата

Друго нещо, което трябва да вземете предвид, е размерът на платформата или колко голям е мащабът. Ако трябва да претеглите големи предмети, тогава ще ви трябва везна с голяма платформа. Въпреки това, ако трябва да претеглите само малки предмети, като подправки, тогава можете да се разминете с по-малка платформа.

 

Цена

Разбира се, ще трябва да вземете предвид и цената, когато купувате кухненска везна. Кухненската везна може да варира в цените от 20 BNG до 200 BNG. Важно е да намерите мащаб, който отговаря на вашия бюджет и отговаря на вашите нужди.

 

Сега, когато знаете всичко за кухненските везни, е време да направите своята покупка!

Back to top button