Toptest.bg отделя много часове в проучвания, за да Ви помогне да намерите най-добрите продукти за закупуване. Всеки продукт тук е избран от нашия екип с независимо проучване. Ако закупите нещо чрез линковете на нашето съдържание, можем да спечелим малка комисионна, която да подпомогне нашата работа.

Най-добрите преси за коса

Намирането на продукт в тази категория не е лесно заради многобройните опции на пазара. За да улесним живота Ви, избрахме 10-те най-добри преси за коса. Сравнихме техните цени, параметри и търсене на пазара, за да създадем този уникален списък.

Снимка
Име
Оценка
Проверка на цената
3 от 10
Golden Curl
4.8
4 от 10
Philips BHS830/00
4.7
5 от 10
Philips HP8374/00
4.7
6 от 10
Remington S8598
4.6
7 от 10
BaByliss I-Pro ST395E
4.5
8 от 10
Philips BHS674/00
4.4
9 от 10
Remington S9600
4.3
10 от 10
Remington S6500
4.2

Преса за коса Пълно ръководство за покупка

Когато става въпрос за грижа за косата, всички искаме най-доброто за нашите кичури. Ето защо много от нас се обръщат към пресите за коса, за да постигнат перфектния външен вид. Но с толкова много различни видове и марки на пазара може да е трудно да разберете кой е подходящ за вас.

Ето защо ние съставихме пълно ръководство за закупуване на преса за коса, така че да можете да намерите идеалното съответствие за вашия тип коса и нужди.

Какви са различните видове преси за коса?

Има три основни типа преса за коса: керамична, йонна и турмалинова.

 • -Керамичните преси за коса използват керамични пластини за изглаждане на косата. Тези видове преса са добри за всички типове коса, но особено за тези с къдрава или непокорна коса. Изправителите на Cera използват отрицателни йони, за да помогнат за намаляване на къдриците и за добавяне на блясък.
 • -Йонните преси за коса също използват керамични плочи, но те са инфузирани с отрицателни йони. Това означава, че те са особено добри в намаляването на къдриците и придаването на блясък. Йонните преси също са добри за всички типове коса, но могат да бъдат особено полезни за тези с груба или гъста коса.
 • -Турмалиновите преси за коса използват турмалинови плочи, които са инфузирани с отрицателни йони. Турмалинът е полускъпоценен скъпоценен камък, който е известен със способността си да придава блясък и да намалява къдриците. Турмалиновите преси са добри за всички типове коса, но могат да бъдат особено полезни за тези с груба или гъста коса.

Коя е най-добрата преса за коса за моя тип коса?

Най-добрата преса за коса за вашия тип коса ще зависи от няколко фактора, включително вашия тип коса, дължината на косата ви и стила, който се опитвате да постигнете.

 • -Ако имате къса коса, ще ви трябва различен тип преса за коса, отколкото ако имате дълга коса. Късата коса може да бъде по-трудна за изправяне, така че може да се нуждаете от керамична или йонна преса.
 • -Ако имате фина или тънка коса, ще ви трябва различен тип преса за коса, отколкото ако имате гъста или груба коса. Фината или тънка коса може да бъде по-трудна за изправяне, така че може да се нуждаете от керамична или йонна преса.
 • -Ако имате къдрава коса, ще ви трябва различен тип преса за коса, отколкото ако имате права коса. Къдравата коса може да бъде по-трудна за изправяне, така че може да се нуждаете от керамична или йонна преса.
 • -Ако искате да постигнете елегантен и прав вид, ще ви трябва различен тип преса за коса, отколкото ако искате да постигнете къдрене или вълна. Елегантният и прав външен вид изисква керамична или йонна преса, докато къдриците и вълните могат да бъдат постигнати с турмалинова преса.

Допълнителни функции, които трябва да имате предвид

Когато избирате преса за коса, трябва да имате предвид няколко допълнителни функции.

 • -Размерът на плочите: Размерът на плочите ще определи количеството коса, което може да се изправи наведнъж. Ако имате дълга или гъста коса, ще ви трябва преса за коса с големи пластини. Ако имате къса или тънка коса, ще ви трябва преса за коса с малки пластини.
 • -Материалът на плочите: Материалът на плочите ще определи колко добре работи пресата за коса. Керамичните и турмалиновите плочи са най-добрите материали за преси за коса, тъй като са гладки и нежни към косата.
 • -Настройките за топлина: Настройките за топлина ще определят колко се нагряват плочите. Ако имате фина или тънка коса, ще ви е необходима преса за коса с по-ниски настройки на топлина. Ако имате гъста или груба коса, ще ви е необходима преса за коса с по-високи настройки на топлина.
 • -Гаранцията: Гаранцията ще определи колко дълго ще издържи пресата за коса. Ако планирате да използвате пресата за коса често, ще ви е необходима преса за коса с по-дълга гаранция.

Сега, когато знаете всичко за пресите за коса, е време да намерите идеалния за вас.

Back to top button