Toptest.bg отделя много часове в проучвания, за да Ви помогне да намерите най-добрите продукти за закупуване. Всеки продукт тук е избран от нашия екип с независимо проучване. Ако закупите нещо чрез линковете на нашето съдържание, можем да спечелим малка комисионна, която да подпомогне нашата работа.

Най-добрите проходилки

Намирането на продукт в тази категория не е лесно заради многобройните опции на пазара. За да улесним живота Ви, избрахме 10-те най-добри проходилки. Сравнихме техните цени, параметри и търсене на пазара, за да създадем този уникален списък.

Снимка
Име
Оценка
Проверка на цената
1 от 10
Chipolino, 4в1
5.0
2 от 10
Cangaroo Cabrio
4.9
3 от 10
Wunderkid Fun
4.8
4 от 10
KOLINO Tobby
4.8
5 от 10
Tender Leaf Toys
4.7
6 от 10
LORELLI Bertoni
4.6
7 от 10
Moni, Ramble 2в1
4.5
8 от 10
Mappy проходилка
4.4
9 от 10
Moni Zoo
4.3

Пълно ръководство за закупуване на проходилка за бебета

Ако търсите проходилка за бебета, значи сте попаднали на правилното място. Това пълно ръководство ще ви каже всичко, което трябва да знаете за проходилките за бебета, от това как да изберете правилната до как да я използвате безопасно.

Какво представляват проходилките за бебета?

Проходилките са устройства, които помагат на бебетата да ходят. Имат седалка за сядане на бебето и четири крака с колела. Бебето е завързано за седалката и след това може да се движи, като бута проходилката с крака.

Защо хората използват бебешки проходилки?

Има няколко причини, поради които хората използват бебешки проходилки. Някои хора вярват, че това помага на бебетата да се научат да ходят по-рано. Други използват проходилки, защото им е по-лесно, отколкото да носят бебето си през цялото време.

Как да изберем проходилка?

Когато става въпрос за избор на проходилка за бебета, има няколко неща, които трябва да вземете предвид. Първият е размерът на проходилката. То трябва да е достатъчно голямо, за да може бебето ви да седи удобно, но не толкова голямо, че да е нестабилно.

Второто нещо, което трябва да имате предвид, е ограничението на теглото. Повечето проходилки за бебета имат ограничение за тегло от около 15 кг, но някои могат да приемат по-тежки бебета.

Третото нещо, за което трябва да помислите, е типът проходилка. Има два основни типа бебешки проходилки – такива със седалка и такива без. Проходилките без седалки обикновено са по-леки и по-лесни за маневриране, но може да бъде по-трудно за вашето бебе да остане в тях.

Допълнителни функции, за които да помислите?

Допълнителните функции включват спирачки, табла за закуски и играчки и сенник за слънце.

  • 1) Спирачки – Някои проходилки имат спирачки, които могат да бъдат активирани, ако проходилката започне да се движи твърде бързо. Това е полезна функция за безопасност, особено ако имате активно бебе.
  • 2) Поднос – Подносът е удобно място за поставяне на закуски и играчки. Това също така означава, че вашето бебе може да играе с храната си, без да прави бъркотия!
  • 3) Сенник – Сенник може да предпази вашето бебе от слънцето и дъжда.

След като вземете предвид всички тези фактори, ще можете да стесните избора си и да намерите перфектната проходилка за бебета за вашите нужди.

Безопасност

Когато става въпрос за използване на проходилка за бебета, има няколко съображения за безопасност, които трябва да имате предвид.

  • 1) Винаги наблюдавайте детето си, когато използва проходилката.
  • 2) Не им позволявайте да използват проходилката близо до стълби или други спускащи се места.
  • 3) Уверете се, че не носят широки дрехи, които могат да се хванат в проходилката.
  • 4) Не оставяйте проходилката без надзор с детето си в нея.
  • 5) Не забравяйте да използвате спирачките, ако вашата проходилка ги има.

Като следвате тези съвети за безопасност, можете да гарантирате, че вашето бебе има безопасно и приятно изживяване с новата си проходилка.

Back to top button