Toptest.bg отделя много часове в проучвания, за да Ви помогне да намерите най-добрите продукти за закупуване. Всеки продукт тук е избран от нашия екип с независимо проучване. Ако закупите нещо чрез линковете на нашето съдържание, можем да спечелим малка комисионна, която да подпомогне нашата работа.

Най-добрите тостери

Намирането на продукт в тази категория не е лесно заради многобройните опции на пазара. За да улесним живота Ви, избрахме 10-те най-добри тостери. Сравнихме техните цени, параметри и търсене на пазара, за да създадем този уникален списък.

Снимка
Име
Оценка
Проверка на цената
1 от 10
Bosch TAT7203
5.0
2 от 10
SQ 5974
4.9
3 от 10
Russell Hobbs 21682-56
4.8
4 от 10
Tefal Smart'n Light TT640810
4.7
5 от 10
Philips HD2650
4.6
6 от 10
Gorenje T1000E
4.5
7 от 10
Russell Hobbs 21681-56
4.4
8 от 10
Bosch TAT3P420
4.3
9 от 10
Gorenje T850WE
4.2
10 от 10
Electrolux EAT3300
4.1

Тостер Пълно ръководство за закупуване

Когато става въпрос за закупуване на тостер, има много неща, които трябва да имате предвид. Но не се притеснявайте, ние сме тук, за да помогнем. Това изчерпателно ръководство ще ви каже всичко, което трябва да знаете, за да намерите перфектния тостер за вашия дом.

Как да разберете дали имате нужда от тостер

Често ли се нуждаете от препечен хляб? Ако е така, тогава вероятно имате нужда от тостер. Тостът е бърза и лесна храна за закуска, която може да се приготви за минути. Освен това е чудесна закуска за всяко време на деня. Ако в момента нямате тостер, горещо препоръчваме да си вземете такъв.

Какъв тип тостер искате?

Има четири основни типа тостери: изскачащи, конвейерни, тостерни фурни и машини за вафли.

1) Изскачащи тостери – Изскачащите тостери са най-разпространеният тип тостер. Имат хоризонтален прорез, в който вмъквате хляб. След това хлябът се препича от топлинни елементи, които го заобикалят. Когато тостът е готов, той изскача от тостера.

2) Конвейерни тостери – Конвейерните тостери се намират най-вече в ресторанти и други търговски обекти. Те имат дълга, подобна на конвейер лента, която придвижва хляба през камерата за препичане. След това хлябът се препича от нагревателни елементи от двете страни.

3) Фурни за тостер – Тостерните фурни са комбинация от тостер и фурна. Те имат хоризонтален прорез, в който поставяте хляб, но имат и камера, в която можете да поставите други хранителни продукти, за да ги приготвите.

4) Машини за вафли – вафлерите се използват предимно за приготвяне на вафли, но могат да се използват и за приготвяне на тост. Те имат повърхност, подобна на решетка, върху която се поставя хлябът. След това хлябът се препича от нагревателни елементи от двете страни.

Какъв размер тостер искате?

Тостерите се предлагат в различни размери, от малки до големи. Размерът, от който се нуждаете, ще зависи от това колко препечен хляб искате да можете да направите наведнъж.

Какви функции искате?

Има много различни функции, които можете да намерите на тостер. Някои от най-често срещаните включват:

Таймери – Таймерите ви позволяват да зададете колко време трябва да се готви тостът. Това е удобно, ако искате тостът ви да е със специфичен нюанс на кафяво.

Регулируеми слотове – Регулируемите слотове ви позволяват да регулирате ширината на слота за препичане. Това е удобно, ако искате да можете да препичате различни видове хляб, като тънки филийки хляб или дебели гевреци.

Настройки за повторно загряване и размразяване – Настройките за повторно затопляне и размразяване ви позволяват да подгрявате или размразявате препечен хляб, без да се налага да го приготвяте отново. Това е удобно, ако искате да спестите време сутрин.

Тави за трохи – Тавите за трохи се използват за събиране на трохите, които падат от хляба, докато се препича. Това е удобно, ако искате да поддържате кухнята си чиста.

Как да използвате тостер

Използването на тостер е много просто. Първо, ще трябва да решите какъв вид хляб искате да препечете. След това ще трябва да поставите хляба в слота за препичане. След това ще трябва да изберете колко тъмен искате да бъде тостът ви. След като сте решили това, всичко, което трябва да направите, е да натиснете надолу лоста и да изчакате препеченият хляб да изскочи.

Как да почистите тостер

Почистването на тостер също е много лесно. Първо, ще трябва да изключите тостера от контакта. След това ще трябва да извадите тавата за трохи и да я изпразните в кошчето. След това ще трябва да използвате влажна кърпа, за да избършете вътрешната и външната страна на тостера. Накрая ще трябва да подсушите тостера с чиста кърпа.

Ето го! Сега знаете всичко, което трябва да знаете за закупуването и използването на тостер. Надяваме се, че това ръководство е било полезно. Приятно пазаруване!

Back to top button